고재민 교수의 골프 영어

Sports/취미

고재민 교수의 골프 영어 <4>

일요시사 0 4712

I would like to buy some balls.

Conversation

A : I would like to buy some balls.

B : What kind of golf balls would you like?

A : I would like 3 pieces of color balls. What do you recommend?

B : I have many branded color golf balls. I would really recommend the Volvic balls. Volvic color balls are a No.1 

seller. 

A : OK. I would like to buy the Volvic color balls.

B : Do you want to buy in Dozens or sleeves?

A : Please give me 1 sleeve.

B : What colors would you like? There are 4 colors. Pink, Orange, Green, Yellow.

A : Can I  have the orange color ball please?

B : Here you are. Good golfing

A : Thanks

A : 골프 공 좀 사고 싶은데요.

B : 어떤 공을 원하세요?

A : 저는 3피스 칼라공을 원해요. 추천해주세요.

B : 칼라 볼이 많이 있습니다. 그 중에서 NO.1 세러인 볼빅 볼을 추천하고 싶습니다.

A : 네. 그럼 볼빅 칼라 볼로 주세요.

B : 1 더즌 드릴까요? 1즐 드릴까요?

A : 1줄 주세요.

B : 무슨색으로 드릴까요? 핑크,오렌지,그린,노랑. 4가지 색깔이 있는데 

A : 오렌지로 주세요.

B : 여기있습니다. 골프 잘치세요.

A : 네. 감사합니다.

골프장에 가면 종종 골프공을 구입하게 된다. 회원들이나 방문객을 위해 라운드시 필요한 골프 용품을 클럽내 골프샵에서 판매한다. 만약에 골프 공이 필요하면 골프 샵에 가서 직원에게 I would like to buy some balls. 이렇게 표현 하면 된다. 

골프공은 여러개 조각으로 구성 되어있다. 보통 2피스 볼과 3피스 볼을 가장 많이 선호하는데 보통 초보자들은 2 피스 볼을 중,고급자들은 3피스 볼을 선호한다.  그리고, 골프공 1박스는 3개씩 4줄, 12개로 구성된다. 1박스를 보통1 더즌이라고 하고 3개씩 들어 있는 줄을 1슬리브(Sleeves) 또는 1팩(Pack)이라고 부른다.

.
0 Comments
포토 제목
광고 Space available
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory KakaoTalk NaverBand