Study English-실용 영어회화 표현

교육

Study English-실용 영어회화 표현

일요시사 0 3268
Mr. Lee and I work in the same company.
(미스터 리와 저는 같은 회사에서 근무하고 있습니다.)

He's been assigned to succeed me.
(그는 저의 후임입니다.)

He and I went to school together.
(그와 저는 같은 학교에 다녔습니다.)

We're old friends.
We go back a long way.
(우리는 오랜 친구입니다.)

Mr. Brown, I'd like to introduce Mr. Lee.
(미스터 브라운, 미스터 리를 소개합니다.)

Mr. Green, allow me to introduce Mr. kim.
(미스터 그린, 미스터 김을 소개하겠습니다.)

Mr. White, this is Mr. Yoo.
(미스터 화이트, 이쪽은 미스터 유입니다.)

I work for a trading company.
(저는 무역회사에서 근무하고 있습니다.)

I'm with the ABC Motor Corporation.
(저는 ABC 자동차에 근무하고 있습니다.)

I'm in charge of North American sales.
(저는 북미지역의 판매를 담당하고 있습니다.)

I work at the sales department.
(저는 영업부에서 일하고 있습니다.)

0 Comments
포토 제목